Digital produktsjef til leie

En digital produktsjef er gjerne navet for bedriftens digitale initiativer. Det er den personen som ser at salgsmuligheter går tapt på grunn av nettsidens utdaterte bestillingsløsninger, og sørger for at de blir oppgradert. Det er den personen som ser at man kan spare kostnader ved å la mer av kundeservicen skje digitalt fremfor manuelt. Det er den personen som får med seg at Google har endret algoritmene sine, slik at nettsiden må oppgraderes for fortsatt å få verdifull søketrafikk.

Har du i tillegg en riktig dyktig digital produktsjef, har du en person som vet nok om teknologi til å skrive kravspesifikasjoner som gjør veien til mål kortere i utviklingsprosjekter. Du har en person som vet nok om interaksjonsdesign til å be om forbedringer når designbyrået har gjort ting for komplisert. Og du har en person som har faglig selvtillit til å si «bullshit» hvis et digitalbyrå mener det vil lønne seg for bedriften å kjøpe likes på Facebook.

Men mest sannsynlig har ikke bedriften din en digital produktsjef i det hele tatt. Enten fordi bedriften er for liten til å ha behov for en fulltidsressurs, fordi du ikke har funnet den riktige personen (digitale produktsjefer er sjelden vare), eller fordi du inntil nå ikke har skjønt at du vil spare penger på å ha en.

Det er derfor du trenger en digital produktsjef fra Plikstre.

 

Her er kronargumentet: Du sparer penger

Det er (minst) tre måter du kan spare penger på hvis du hyrer inn digital produktsjef fra Plikstre:

0

Riktig skalering

Når man selv ikke har høy digital kompetanse, kan det være vanskelig å avgjøre hva man ha og hva som er kjekt å ha. Plikstre sikrer at du ikke kjøper mer enn du trenger.

U

Valg av rett leverandør

Uten kjennskap til bransjen kan det være vrient å vite hvilket byrå som har de beste hodene. Med en profesjonell innkjøper unngår du leverandørene med dårlig rykte.

Ingen unødige omveier

En upresis kravspesifikasjon kan sende prosjekter på omveier som koster både tid og penger. Plikstre sørger for at prosjektet får korteste vei til mål.

Spesialløsninger tilpasset din bedrift

Ingen bedrifter er like. Ta kontakt for en prat om hvordan Plikstre kan hjelpe din bedrift med å utnytte mulighetene som ligger i digitale kanaler. Fyll ut skjemaet nedenfor, send en epost til kari@plikstre.no eller ring på 922 00 826.